Dečiji šator Hot Wheels 595113

ID: 44525

2.299 RSDUz odloženo plaćanje na 6 meseci, rata već od 421 RSD + troškovi dostave.

*Obavestite me kada cena artikla bude snižena

Šator Hot Wheels 595113 predstavlja izuzetan odnos cene i kvaliteta koji će zadovoljiti svačija očekivanja i zahteve na najbolji mogući način.

Ovaj šator se sklapa od šipki i platna koje dolaze uz njega. Ne čekajte ni trenutak nego odmah poručite i obradujte svoje mališane ovim šatorom koji će biti njihov lični kutak u kome će moći da maštaju, da se igraju zajedno sa svojim drugarima i da uživaju.

Opis

Raspremanje cele sobe i skupljanje plahti kako bi se napravio šator za igru koji uvek nekako padne sam od sebe je prošlost. Hot wheels dečiji šator je savršen kutak za igranje.

Privatnost i otkrivanje onoga što žele biti je važan deo svačijeg odrastanja. Pronalaženje svog mesta u velikom svetu, osećaj da imate nešto svoje što niko ne može da Vam poremeti je želja svakog mališana. Hot wheels dečiji šator će biti prostor koji će biti mesto na koje odlaze da se osećaju sigurno. Šator će biti mesto gde mogu biti šta god požele bez da im stvaran svet to kvari ili remeti.

Svaki put kada dete uđe u svoj šator druga magija ga čeka. Nema kraja mogućnostima koje Hot wheels dečiji šator može da pruži detetu koje živi u svetu mašte. Šator će biti magični prostor koji raste kada uđe u njega. Cela jedna kuća u kojoj može da boravi i koju može da prebacuje sa mesta na mesto. Pod šatorom će biti hrabri krotitelj lavova koji zabavlja publiku koja posećuje njihov cirkus. Biće magijom zaštićeno mesto gde će prespavati zaštićeno od strašne grmljavine koja tutnja van dečijeg šatora.

Šator će čuvati sve detetove igračke i tajne. Svaki tajni projekat ili poklon koji će Vam praviti će se obavljati u tajnoj radionici pod šatorom. Lepim, toplim letnjim noćima će moći da prenoći pod šatorom na terasi i time se otisnuti u veliku avanturu kakvu mi odrasli ne možemo razumeti.

Hot wheels dečiji šator sa svojim dimenzijama 100x100x68cm neće zauzeti puno prostora u Vašem domu, ali će pokloniti nezamenljivu magiju beskraja Vašem detetu.

Karakteristike:

  • Oznaka modela: 595113
  • Boja: Raznobojno
  • Materijal: Platno

Deklaracija

DobavljačBoj Komerc d.o.o. Zemun, Beograd
UvoznikBoj Komerc d.o.o. Zemun, Beograd
Zemlja poreklaKina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dečiji šator Hot Wheels 595113“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i saznajte prvi o najnovijim akcijama i popustima.

HVALA NA PRIJAVI!