Villager proizvodi od sada 3 godine garancije!

REGISTRACIJA PROIZVODA

Od sada kupovinom svakog Villager proizvoda imate priliku da ostvarite čak 3 godine garancije. Kako biste obezbedili vašem novom Villager proizvodu dodatnih godinu dana garancije, potrebno je da ga registrujete putem online formulara. Za ispravnu registraciju proizvoda sledite detaljna uputstva iz ovog članka.

Online formularom možete registrovati svoj proizvod. Da biste uspešno registrovali Vaš aparat, potrebno je da se prijavite klikom na sliku ispod.

Za registraciju uređaja kliknite na sliku.

Uputstvo:

Napomena:

Registraciju morate obaviti u roku od 60 dana od datuma kupovine da biste dobili garanciju u trajanju od 3 godine. Zakonska saobraznost za kupljeni uređaj iznosi 24 meseca. Registracijom kupac ostvaruje pravo na dodatnih 12 meseci, odnosno 3 godine od datuma kupovine koji je naveden na fiskalnom računu.

Garancija robe od 3 godine važi za sve Villager mašine i alate osim za Villager/FUSE baterije.

Garancija robe od 3 godine važi pod sledećim uslovima: podnošenjem originalnog računa prodavca, podnošenjem Izjave o saobraznosti (dobija se uz kupljeni uređaj), podnošenjem potvrde o garanciji tj. registracijom uređaja, korišćenjem robe u svrhe za koju je konstrukciono namenjen i u skladu sa uputstvom za upotrebu, popravkom, zamenom ili rastavljanjem delova ili celog uređaja isključivo u ovlašćenim servisnim radionicama, ugradnjom i korišćenjem isključivo originalnih rezervnih delova.

Villager zadržava pravo da ne produži garanciju ukoliko se naknadno utvrdi da je ova potvrda o garanciji izdata na osnovu nevažećih i netačnih podataka o korisniku, datumu i mestu kupovine, kao i o uređaju koji je registrovan, odnosno ukoliko se podaci u ovoj potvrdi razlikuju od podataka na fiskalnom računu.

Hvala Vam što ste izabrali Villager proizvod.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *