Ultra XTR Bazeni – Bazeni sa Metalnom Konstrukcijom

26363EH 0  33349.1621269730

Ove sezone još lakše i pristupačnije napravite privatnu vodenu oazu i kao u snu, uživajte u bazenu sa porodicom i prijateljima. Bazen u dvorištu je privatna letnja destinacija za odmor koja će vam dan pretvoriti u avanturu. Dok se nasmejana deca brčkaju u vodi čekajući roštilj koji sa uživanjem spremate, vaše dvorište će bujati zdravljem i pozitivnom energijom.

Dvorište sa bazenom postaće vaš kutak za nadoknadu potrošene energije, a uživanje i zabava sa dragim ljudima ispuniće vam svakodnevnicu.

Svima dostupni, nadzemni XTR bazeni sa ultra-frame ojačanim ramovima, zahvaljujući svojoj strukturi i jednostavnosti montaže, pretvoriće vaše bašte i terase u raj za rashlađivanje u vrelim danima. Danas se ovi bazeni prave gotovo svih oblika i veličina, ne traže veliku površinu i savršeno će se uklopiti u vaš slobodan prostor.

Za razliku od podzemnih bazena, Intex ultra XTR modeli se lako sklapaju, postavljaju i ne zahtevaju iskopavanja i instalacije složenih sistema za vodu. Za tradicionalni bazen vam je neophodna i građevinska dozvola, a to, po pravilu, uvek ide sporije nego što bi želeli. Svi modeli iz naše ponude su dizajnirani su da maksimalno pojednostave fazu montaže i u svakom trenutku ih možete preseliti, te uživati u njima i ako živite u iznajmljenoj nekretnini.

Inovativni i savremeni, sa veoma čvrstim ultra-frame sistemom konstrukcije od pocinkovanih čeličnih komponenti, pružiće vama i vašim najdražima, nezaboravne dane na otvorenom.

Tehnologija i materijali izrade su napredovali, i uz ophođenje i montažu po uputstvima, produžiće vek trajanja bazena, bez potrebe za dodatnim održavanjem. XTR ramovi bazena iz naše ponude su dodatno zaštićeni od rđe spolja i obloženi prahom iznutra radi dugotrajnosti. Obloga kade bazena ima pojačanu debljinu, tri ekstra sloja i zaobljene ivice kako bi pružile maksimalnu bezbednost dece. Ugaoni spojevi Intex ultra-frame bazena su samopokretni, kako bi struktura bila fleksibilna i otporna na udarce I naprezanja. Kompaktne konstrukcije omogućile su modelovanje sa dopadljivim i modernim dizajnom u više dimenzija, koji će se uklopiti u sve ambijente i stilove.

Intex ultra XTR bazeni su se istakli na svetskom tržištu, zahvaljujući superiornom kvalitetu proizvoda, tehnologiji i materijalima izrade. Kreirani sa posebnom pažnjom na detalje i čvrstinom sa kojom dobijate bezgranične mogućnosti bezbedne zabave. Isporučujemo ih sa filter pumpama za prečišćavanje, merdevinama, podlogom i prekrivkom za bazen.

Vaš životni stil postaće značajno pozitivniji i lakše ćete obavljati sve obaveze. Voda će vas inspirisati da sredite dvorište kako bi u svakom delu imali omiljeno mesto za uživanje. Sunčano popodne u hladovini kraj vode, postaće vam vrlo brzo najdraži kutak na svetu. Važno je da naučite da vodite računa o bazenu kako bi vam održavanje postalo rutina. U našoj ponudi nalaze se sva naophodna oprema i sredstva nephodna za uredan i dugotrajan

bazen. Uz pravu opremu, napravite udoban i kristalno čist raj za raslađivanje, i pretvorite održavanje bazena u sitnicu. Organizujte žurku za decu, porodicu i prijatelje i zaronite u leto u vašem novom bazenu.

Hvala na čitanju! Pogledajte još naših tekstova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *