Villager

Od sada kupovinom svakog Villager proizvoda imate priliku da ostvarite čak 3 godine garancije. Kako biste obezbedili vašem novom Villager proizvodu dodatnih godinu dana garancije, potrebno je da ga registrujete putem online formulara. Za ispravnu registraciju proizvoda sledite detaljna uputstva na sledećem linku.

Villager alati, prvenstveno namenjeni korisnicima koji od alata zahtevaju da bude kvalitetan, dizajniran prvenstveno za rad i obavljanje posla. Villager se širokom paletom proizvoda potrudio da svaki korisnik za sebe pronađe alat koji mu je potreban za obavljanje baštenskog posla i posla oko kuće. Takođe široki asortiman opreme je tu da potpomogne i omogući bezbedniju upotrebu Villager alata pri izvođenju radova.

Svi Villager alati su pravljeni tako da zadovoljavaju najviše evropske EC direktive i standarde. Široka mreža servisa i dostupnost zamenskih i rezervnih delova čine održavanje proizvoda izuzetno lakim i pristupačnim. Ukoliko Vam zatreba bilo kakva serviserska asistencija, najbliži servis možete pronaći na sledećem linku.

Prikaz 1–10 od 229 rezultata