KUMTEL Infrared EX-25 grejalica – Ecoray

(2 recenzije korisnika)

6.900 RSDMP: 7.590 RSD

KUMTEL grejalica je idealna za zagrevanje terasa, prostorija u Vašem domu, kafića, restorana, lokala, hala, radionica, farmi, plastenika i slično. Infracrvena tehnologija direktno pretvara električnu energiju u toplotnu – bez gubitaka!

Makimalno efikasan i ekonomičan grejač dugog veka za vrlo kratak vremenski period zagreje prostoriju. Zahvaljujući produktivnom konvertovanju energije grejalica brzo dostigne željenu temperaturu, termostat pri dostizanju temperature isključi grejalicu kako bi održao temperaturu i uštedeo električnu energiju.

Grejalice su lako prenosive i štede vaš stambeni prostor, bez skupih troškova montaže i glomaznih instalacija. Moguće montiranje na zid. Nema buke – zahvaljujući novoj tehnologiji grejalici nije potreban ventilator za ravnomerno rasprostiranje energije te je rad same grejalice veoma tih.

Kako Infracrvena tehnologija funkcioniše?

Infracrvene grejalice funkcionišu na principu sunčevih zraka. IC grejalice emituju  toplotne zrake koje potom hladne površine i objekti iz okoline (ljudi, predmeti, objekti,..) apsorbuju i na taj način se zagrevaju.

Grejanje infracrvenim zracima je jedan od najekonomičnijih i najčistijih načina zagrevanja, a primena je moguća u svim godišnjim dobima i na svim mestima, od otvorenog do zatvorenog prostora.

“Za ekstremno BRZO ZAGREVANJE.”

Ne morate da čekate da se grejalica zagreje, Infracrvene grejalice zagrevanju prostor u trenutku paljenja. Shodno tome IC grejalice bez problema zagrevaju otvoren prostor, staklene bašte, hale radionice, magacine i druge prostorije koje nisu izložene svakodnevnom zagrevanju.

“Zagrevanje bez gubitaka.”

Za razliku od standardnih grejalica, gde je stepen učinkovitosti električne energije na nižem nivou, infracrvena grejalica pretvara čak 98%  električne energije u toplotnu.

Na toplotnu efikasnost grejalice ne utiču vremenski uslovi,  a toplota se usmerava samo tamo gde je potrebna. Dakle bez obzira na vetar i kišu, ukoliko je infracrvena grejalica dobro usmerena, ona neometano zagreva površinu.

Pouzdanost i bezbednost!

Infracrvene grejalice su ekološke i ekonomične. Potpuno su bezbedne za upotrebu i ne postoje štetna dejstva na prostor ili ljude i životinje u njemu.

Preporučuju se za korišćenje u ambulantama, bolnicama, stomatološkim ordinacijama i drugim prostorijama koje zahtevaju sterilne uslove.

IC grejalice se preporučuju i za zagrevanje Vašeg doma jer:

 • Ne izazivaju glavobolje
 • Ne isušuje vazduh
 • Ne emituje neprijatne mirise

Visok kapacitet zagrevanja!

IC grejalice su pogodne za zagrevanje otvorenog, poluotvorenog, i zatvorenog prostora sa slabom izolacijom.

Preporučena kvadratura zagrevanja Kumtel EX-25:

 • zatvoren prostor: 30 m²
 • otvoren prostor: 20 m²

Gde se IC grejalice koriste:

 • Stambeni objekti
 • Ugostiteljski objekti poput kafića, restorana, fast food-ova, barova i dr.
 • Industrijski objekti poput proizvodnih pogona i hala
 • Otvorenih prostora poput terasa, bašta, letnjikovaca i dr.
 • Prostorija bez izolacije poput staklenih bašti, balon sala i dr.
 • Magacini
 • Crkve
 • Ambulante
 • Ordinacije
 • Sportski objekti
 • Farme
 • Radionice
 • Holovi

Infracrvene grejalice se preporučuju i zanatlijama poput lakirera i parketara, s obzirom da znatno ubrzavaju sušenje ofarbanih površina.

Laka montaža!

Infracrvene grejalice, baš kao i sunčeva svetlost, zagrevaju površinu na koju su usmerene, te se prilikom montaže preporučuje montiranje na što višu poziciju u prostoriji. Za montiranje na zid Vam nije neophodan koplikovan alat, uz Kumtel grejalicu dobijate šrafove i pločice pomoću kojih ćete je lako pričvrstiti na zid uz korišćenje obične bušilice.

Odličan odnos cene i performansi!

Kumtel EX-25 grejalica je najjača IC grejalica na tržištu sa jačinom od čak 2500 W. Izuzetna grejna moć ove grejalice je dostupna po najnižoj ceni na tržištu sa samo 6.900 din.

Brand

Kumtel

Oznaka modela

EX-25

Boja

Crna

Snaga

2500W

Napajanje

230v

Montaža

Nazidna

Zaštita od pregrevanja

Da

Zaštita kod prevrtanja

Ne

IP zaštita

IP20 (zaštita od vode)

Potenciometar

Da, za regulisanje jačine

Termostat

Da

Tajmer

Ne

Dimenzije

90cm x 22 cm x 12cm

Masa:

8.5kg

2 recenzije za KUMTEL Infrared EX-25 grejalica – Ecoray

 1. Tamara

  Kupila sam proizvod za dogrevanje kupatila i stavrno je odličan – zagreje za čas. Uopšte ne mora da se pali do maksimuma.

 2. Milan

  Odlična grejalica ja je koristim za zagrevanje radionice. Pre toga sam imao uljni radijator i nije radio posao. Zidovi budu baš hladni jer ne grejem radionicu svaki dan. Ali ova grejalica zagreje za čas.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *