Bazen 5.49 x 1.22 m metalni okvir Prism Frame Intex

(1 recenzija korisnika)

59.990 RSDMP: 65.989 RSD

Luksuzan izgled bazena predtavlja pravi letnji doživljaj za Vaš prostor. Prism Frame bazeni (PF) su nadzemni PVC bazeni svetlo plave boje sa metalnom konstrukcijom-ramom.

Za razliku od ES bazena, PF bazen se prvo instalira spajanjem šipki i postavljanjem PVC korita-linera, pa se tek onda puni vodom.

Važan deo svakog bazena predstavlja održavanje vode. U tu svrhu obezbeđena je filter pumpa odgovarajućeg protoka (u zavisnosti od dimenzija i zapremine bazena) koja putem filtera odstranjuje sve

mehaničke nečistoće.

Uz svaki bazen se dobija uputstvo za montažu bazena.

Bazeni su oduvek bili najbolji vid relaksacije za sve one koji uživaju u vodi i suncu. Takvu relaksaciju možete sebi da priuštite i u sopstvenom domu, ako imate dvorište. Postoji niz varijanti bazena, koje možete pronaći na našem sajtu, koji će vaše leto učiniti totalno drugačijim od drugih. Pomislite samo kako u Vašem dvorištu imate bazen, u kom Vi i Vaši mališani uživate. Prilikom odabira samog mesta za izgradnju bazena u dvorištu treba obratiti pažnju na nekoliko važnih detalja. U neposrednoj blizini bazena ne bi trebalo da bude listopadnog drveća niti žbunja, naime, opali listovi ili cvetovi će neposredno opteretiti filtracioni uređaj, a sa druge strane produžiti vreme za održvanje. Kod određivanja položaja treba uzeti u obzir smer dominantnih vetrova. Ukoliko je moguće, bazen je najbolje smestiti u zavetrinu.

Šifra proizvoda: INT05 Kategorije: ,

Luksuzan izgled bazena predtavlja pravi letnji doživljaj za Vaš prostor, osetite more u vašem dvorištu. Jedinstven sastav obloge bazena je otporan na mehanička oštećenja. Isporučuje se sa filter pumpom koja obezbedjuje čišćenje vode u Vašem bazenu.

Karakteristike:

 • Dimenzije: 5.49 x 1.22 cm
 • Napon pumpe 230 V
 • Kapacitet pumpe 5678 lit/h
 • Kapacitet bazena ( 90% ) 14614 lit
 • Namenjeno za decu uzrasta preko 6 god

Obim isporuke

 • merdevine
 • podloga za bazen
 • prekrivač bazena
 • pumpa sa filterom
Dimenzije

5.49 x 1.22 cm

1 recenzija za Bazen 5.49 x 1.22 m metalni okvir Prism Frame Intex

 1. Caba

  Veoma moćan bazen za Vaš prostor.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *