Baštenski sto plastični 75x75x72cm Tavolo

(1 recenzija korisnika)

Baštenski sto plastični Tavolo. Sto tavolo je odličan i veoma povoljan sto koji će Vašem dvorištu dati novi sjaj. Ovaj sto bele boje se veoma lako održava jer je od plastike pa ga možete isprati običnim mlazom vode ili samo prebrisati.

Bašta je mesto za odmor koji pomaže da se opustite i upijate tišinu i energiju, a kako biste imali kompletan doživljaj, potrebno ga je upotpuniti i adekvatnim nameštajem.

Odabirom trajnih i kvalitetnih materijala koji su otporni na sve vremenske uslove i koji će se dizajnom uklopiti u celokupni ambijent postiže se harmonija i udobnost.

Baštenski nameštaj iz naše ponude će se lako uklopiti u svako okruženje i pretvoriće vašu baštu u mesto za odmor i opuštanje u krugu porodice, druženje sa dragim prijateljima, mesto za roštilj i zabave.

Jutarnja kafa u bašti poslužena na stabilnom i čvrstom  baštenskom stolu, upotpunjena udobnim baštenskim stolicama, okruženi ukrasnim i mirisnim cvećem, sinonimom za dobro raspoloženje i pozitivnu energiju,  recept je  za pravi ugođaj.

Dolaskom toplijeg vremena, naša potreba za boravkom na otvorenom je sve veća, a sa baštenskim nameštajem iz naše ponude, koji krasi kvalitet, moderan dizajn i udobnost, omogućićete sebi i vašoj porodici  prijatan i opuštajući boravak u bašti.

Baštenski nameštaj iz naše ponude, visokog je kvaliteta izrade, izdržljiv i stabilan.

2.300 RSD

 MP: 2.530 RSD

Baštenski sto plastični Tavolo. Sto tavolo je odličan i veoma povoljan sto koji će Vašem dvorištu dati novi sjaj. Ovaj sto bele boje se veoma lako održava jer je od plastike pa ga možete isprati običnim mlazom vode ili samo prebrisati. Sto po izuzetnoj ceni može biti Vaš jednostavnim naručivanjem od kuće. Plaitite sto tek po preuzimanju proizvoda koji će Vam naša kurirska služba dopremiti do kuće.

Karakteristike:

 • Boja: Bela
 • Dimenzija stola: 75 x 75 x 72 cm
 • Težina: 5.9 kg
 • Materijal: Plastika
 • Otporan na vremenske uslove
 • Jednostavan za održavanje

Zasnovano na 1 recenzija

5.0 prosečna ocena
1
0
0
0
0

Ostavi utisak


Maksimalna veličina datoteke: 10 MB.
Možete upload-ovati: image.

 1. Caba

  Sto tavolo je odličan i veoma povoljan sto koji će Vašem dvorištu dati novi sjaj.

  Caba