Pivski stolovi sa klupama

viber image 2022 01 28 19 01 50 009

Kad je ekipa dobra, svaki dan se nešto proslavlja. Ako volite da provodite vreme u dvorištu, onda će prvi zraci sunca u prozore i prvi miris proleća da vam pokrenu želju za otvorenim prostorom. Dok sunce prži, nema ništa bolje nego da se, sa prijateljima, spustite u svoju lokalnu baštu na hladno pivo i zalijete dobre priče iz starih vremena. Dobre vibracije su tu, u svakom osvežavajućem gutljaju i svakom nazdravljanju.

Ako u dvorištu imate malo slobodnog prostora, naši stolovi sa klupama, doneće tu pozitivnu atmosferu u vaš dom. Vašim prijateljima će se to sigurno dopasti, a vi ćete se osećati kao pravi domaćin. Sto sa dve klupe, u pet dimenzija, u vašem kutku napraviće mini baštu po vašoj meri, gde ćete sa odabranim društvom provoditi dane za pamćenje. Baštu možete opremiti raznim ukrasima, osvetljenjem i atmosferu zagrejati pravim izborom muzike.

Sto sa dve klupe je osnovna oprema svake bašte u kojoj su predviđena druženja. Apsolutno mora postojati mesto za sedenje, kao i mesto za hranu i piće. Bilo da su rođendani, slavlja ili spontana okupljanja porodice ili društva, baštenski sto sa klupama je uvek dobro rešenje.

Idealni za proslave

Prednost pivskih stolova sa dve klupe je vrlo laka organizacija prostora. Neohodno je da set smestite na ravniju površinu. Postavka i stabilnost su lakši, ako je podloga čvrsta, šljunkasta ili peščana. Ako vam je travnjak po celoj površini bašte, uz malu pomoć cigle ili nečeg sličnog, lako možete doći do dobre stabilnosti. Nekoliko dimenzija naših pivskih stolova sa dve klupe, sigurno će odgovarati mestu koje sta izabrali u bašti.

Održavanje i pranje su vrlo laki. Obična voda ili, još bolje, mašina za pranje pod pritiskom i to je sve. Okrenete sto sa klupama da se ocedi i obrišete ga običnom platnenom ili pamučnom krpom. Preporučujemo da drveni delovi stola i stolica ne budu izloženi ekstremnim temperaturama radi dugotrajnosti.

Laki za održavanje

Važno je da osmislite pravu ideju za vaš lični bar. Uz malo truda, privlačna atmosfera pretvoriće vaš kutak u impresivan i dinamičan prostor u kome će ljudi želeti da ostanu i da se opuštaju cele noći. Postavite lampe preko stolova ili sa strane kako bi zadržali neophodno svetlo kada padne veče. Sveće i fenjeri takođe mogu da donesu magiju dobrih kafea za vaš sto sa klupama. Sa malo kreativnosti napravićete atmosferu koja će privlačiti prijatelje i komšije, pa ne zaboravite da regulišete radno vreme, kako bi ipak zadržali malo privatnosti. Za savršene trenutke u bašti, obezbedite i muziku. Na vreme dopunite vaš Bluetooth zvučnik i izaberite pravu playlistu za svaku priliku i prenesite udobnost omiljenog paba u svoje dvorište. I još nešto, nećete više nikad morati da brinete da li je vaš omiljeni sto u kafiću slobodan.Bilo da je ručak sa prijateljima, ležerno popodnevno porodično opuštanje ili prva jutarnja kafa napolju, želimo da svaki trenutak proveden za vašim pivskim stolom, bude za pamćenje i prepričavanje.

Lako sklopivi

Ukoliko imate baštu manje površine, ne znači da ne možete napraviti lep i komotan ugođaj. Dobro izmerite, posavetujte se za veličinu, izaberite mesto i kupite sto sa klupama koji će vam zameniti omiljeno mesto u kafiću. Bilo da je ručak sa prijateljima, ležerno popodnevno porodično opuštanje ili prva jutarnja kafa napolju, želimo da svaki trenutak proveden za vašim pivskim stolom, bude za pamćenje i prepričavanje.

Zabava može da počne

Predlažemo da pogledate kompletnu ponudu pivskih stolova na našem sajtu. Dostupne su razne dimenzije, boje i materijali. Zagarantovano će te naći nešto po Vašoj meri!

Hvala na čitanju! Pogledajte još naših tekstova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *