Odloženo plaćanje za fizička lica - kupovina na rate

4 11

Eklix DOO ima potpisan Ugovor sa PIO Fondom Republike Srbije na osnovu kojeg penzioneri imaju mogućnost plaćanja robe na 6 mesečnih rata po iskazanim maloprodajnim cenama.

Na robu koja se kupuje na odloženo plaćanje ne važe online popusti, odnosno moguća je kupovina samo po MP ceni.

Za sve detaljnije informacije i dostavljanje obrazaca, možete nam se obratiti putem e-mail adrese prodaja@eklix.rs ili telefonom na 024 551 190.

1 36

Eklix Vam omogućava da poručite robu na Vašu adresu preko interneta, a platite je čekovima po maloprodajnoj ceni. Kada odaberete ovu opciju plaćanja, kontaktiraćemo Vas radi dodatnog informisanja o daljoj proceduri realizacije porudžbine.

Na robu koja se plaća čekovima ne važe online popusti, odnosno moguća je kupovina samo po MP ceni.

Za sve detaljnije informacije o plaćanju putem čekova, možete nam se obratiti putem e-mail adrese prodaja@eklix.rs ili telefonom na 024 551 190.

2 27

Kupovinu robe putem sindikalne prodaje na Administrativnu zabranu na Vašu platu možete ostvariti po maloprodajnim cenama, na 6 mesečnih rata bez kamate.

Na robu koja se kupuje na odloženo plaćanje putem sindikalne prodaje, ne važe online popusti, odnosno moguća je kupovina samo po MP ceni.

Da biste kupovali putem administrativnih zabrana, potrebno je da su ispunjeni sledeći uslovi:

  • Da ste stalno zaposleni – imate potpisan ugovor o radu na neodređeno
  • Potpisan ugovor o sindikalnoj prodaji između Vašeg poslodavca i Eklix DOO

Nakon dostavljanja popunjenih obrazaca original dokumentacije na adresu Eklix doo, kupljeni proizvod Vam se isporučuje na željenu adresu.

Za dostavljanje potrebnih obrazaca i sve informacije, obratite nam se putem e-mail adrese prodaja@eklix.rs ili telefonom na 024 551 190.

3 19

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletan proces naplate i obavlja na stranicama banke. Podaci o Vašoj platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.

 

Mogućnost plaćanja kreditnom karticom Banka Intese do 6 mesečnih rata bez uvećanja iznosa za 10%.

credit card 1

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

  • Broj kartice
  • Datum isteka
  • CVC2/CVV2 kod

Ove podatke možete pročitati sa Vaše kartice.

credit card info 2 1

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos ce se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

U slučaju dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese prodaja@eklix.rs ili telefonom na 024 551 190.

Eklix doo zadržava pravo odlučivanja o svakom pojedinačnom zahtevu koji se odnosi na opciju kupovine na odloženo plaćanje.