O NAMA

U dinamičnoj svakodnevnici koju je nametnulo vreme u kom živimo, sve je više potrebe za efikasnim obavljanjem čak i najosnovnijih aktivnosti. Iako ne možemo da Vam olakšamo i ubrzamo svaki segment života, kupovinu svakako možemo da učinimo bržom, jednostavnom, ali i ekonomičnom.

To je ideja od koje nastao Eklix – internet prodavnica sa pažljivo selektovanom ponudom i odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ali nismo se tu zaustavili! Kupovinu smo učinili još uzbudljivijim iskustvom akcijama, popustima i specijalnim ponudama.

Koji god uređaj da koristite za surfovanje internetom, za svega nekoliko minuta možete poručiti željene artikle, koji do vrata Vašeg doma stižu za 1 ili 2 radna dana.

Više o načinima plaćanja, dostavi, politici poslovanja i pogodnostima, pročitajte na stranici Korisnička Podrška.

Eklix.rs je legitimno preduzeće za trgovinu, osnovano početkom 2017. godine. Naši poslovni podaci su:

Puno poslovno ime: EKLIX D.O.O.
Adresa: Somborski put 41/5, 24000 Subotica
Šifra delatnosti: 4791
PIB: 109858567

Hvala Vam na poseti!

U slučaju nastanka kvara proizvoda u garancijskom roku koji ste poručili od nas, molimo da nas kontaktirate kako bi smo asistirali u rešavanju tog problema.

Eklix.rs je uspostavio eksluzivnu saradnju sa kurirskom službom „AKS “ i celokupan transport robe ka našim kupcima se obavlja preko njih.

Rok dostave je 2 radna dana, od momenta poručivanja u slučaju plaćanja pouzećem ili od momenta dospeća sredstava na naš žiro račun ukoliko ste taj način plaćanja odabrali kao željeni.

Neradni dani su nedelja i državni praznici.

Dostava se vrši na celoj teritoriji Srbije.

Cena poštarine se utvrđuje prema cenovniku kurirske službedok je poštarina za narudžbe od preko 15000 dinara besplatna.