U dinamičnoj svakodnevnici koju je nametnulo vreme u kom živimo, sve je više potrebe za efikasnim obavljanjem čak i najosnovnijih aktivnosti. Iako ne možemo da Vam olakšamo i ubrzamo svaki segment života, kupovinu svakako možemo da učinimo bržom, jednostavnom, ali i ekonomičnom.

To je ideja od koje nastao Eklix – internet prodavnica sa pažljivo selektovanom ponudom i odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ali nismo se tu zaustavili! Kupovinu smo učinili još uzbudljivijim iskustvom akcijama, popustima i specijalnim ponudama.

Koji god uređaj da koristite za surfovanje internetom, za svega nekoliko minuta možete poručiti željene artikle, koji do vrata Vašeg doma stižu od 2 do 5 radnih dana.

Više o načinima plaćanja, dostavi, politici poslovanja i pogodnostima, pročitajte na stranici Korisnička Podrška.

Eklix.rs je legitimno preduzeće za trgovinu, osnovano početkom 2017. godine. Naši poslovni podaci su:

Puno poslovno ime: EKLIX D.O.O.
Adresa: Laze Mamužića 27, 24000 Subotica
Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta – 4791
Tekući računi:

  • Banca Intesa ad Beograd: 160-0000000553007-46
  • OTP Banka Srbije ad Novi Sad: 325-9500600024807-28

PIB: 109858567
MB: 21255840
PEPDV: 316074

Hvala Vam na poseti!

U slučaju nastanka kvara proizvoda u garancijskom roku koji ste poručili od nas, molimo da nas kontaktirate kako bi smo asistirali u rešavanju tog problema.

Eklix.rs je uspostavio eksluzivnu saradnju sa kurirskom službom „AKS “ i celokupan transport robe ka našim kupcima se obavlja preko njih.

Rok dostave je 2 radna dana, od momenta poručivanja u slučaju plaćanja pouzećem ili od momenta dospeća sredstava na naš žiro račun ukoliko ste taj način plaćanja odabrali kao željeni.

Neradni dani su nedelja i državni praznici.

Dostava se vrši na celoj teritoriji Srbije.

Cena poštarine se utvrđuje prema cenovniku kurirske službe, dok je poštarina za narudžbe od preko 15000 dinara besplatna.

HVALA NA PRIJAVI!

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i saznajte prvi o najnovijim akcijama i popustima.