Na šta je potrebno obratiti pažnju prilikom kupovine trampoline

Bezbednost

Bezbednost trampoline je ključna stvar koju morate imati na umu prilikom izbora. Bezbedna trampolina podrazumeva i bezbedno okruženje, stoga je neophodno birati veličinu trampoline koja se uklapa u predviđen prostor, bez mogućnosti da se dete povredi. Preporučujemo da birate trampoline sa zaštitnim mrežama koje sprečavaju izletanja. Ne zaboravite da briga o deci počinje i uvek se završava sa odgovornim roditeljima. Trampoline su za konstrukciju vezane oprugama, koje takođe mogu uzrokovati povrede, pa vam preporučujemo trampoline sa sakrivenim oprugama, postavljene ispod čvrste zaštitne tkanine. Kad je trampolina u pitanju, najbolja zabava je bezbedna zabava.

Veličina

Veličina i oblik trampoline – Poznato je pravilo „što veća trampolina, to bolje zezanje“. Prednost kružnih trampolina je podjednaka sila odskakanja po celoj površini, što svakako, pozitivno utiče i na bezbednost. Birajte trampolinu pametno, po vašim potrebama, adekvatne veličine za prostor gde planirate da je postavite.

Kvalitet

Kvalitet trampoline je deo njene bezbedosti. Odskočni deo trampoline izrađen je od specijalne kombinacije više vrsta guma i podešen je za maksimalan ugođaj odskakanja u odnosu na visinu i dimenzije trampoline. Za svaki slučaj, pre svake igre proverite stanje čvrstih delova i odskočne gume vaše trampoline.

Garancija i održavanje

Garancija i održavanje vaše trampoline su nezaobilazni uslovi kojima zadržavate bezbednost i kvalitet. Najveći broj trampolina je predviđen da, uz pravilno održavanje, traje nekoliko godina. U zimskom periodu, kada se deca ne igraju napolju, preporučujemo da vašu trampolinu rasklopite i smestite na čisto i suvo mesto.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *