Vreme je za odabir odgovarajuće baštenske garniture

Baštenski nameštaj – oaza prirode i mira

Ove sezone smo se potrudili da vam ponudimo moderne i kvalitetne baštenske garniture, ljuljaške i tende, kako bi u prvim toplim danima, uz buđenje prirode, uživali u vašim baštama. Ako volite da provodite vreme u dvorištu, onda će prvi zraci sunca u prozore i prvi miris proleća da vam pokrenu želju za otvorenim prostorom. Svima nam je dosadilo hladno i tmurno vreme i nebrojeni sati provedeni u zatvorenom. Pravi je momenat da izaberete baštensku garnituru, ukrasite dvorište i osigurate sjajne trenutke u omiljenom društvu. Zamislite se kako uživate sa porodicom u prijatnim večernjim časovima uz večeru i čašu vina i sa prijateljima koji su očarani vašom novom baštenskom garniturom.

Baštenski set STOUT – sto i dve klupe , cena: 12.500 RSD

Kada razmišljamo o baštenskom nameštaju i udobnim garniturama, vraćamo se podsvesno u sunčane dane pod hladovinom tende i tople večeri pune lepih uspomena, stoga ćemo vam korisnim savetima pomoći da izaberete set i kreirate vaš omiljeni kutak.

 Baštenske garniture (na slici Bay sa 4 stolice)

Vi ste ključni arhitekta svoga doma

Ako ste i angažovali profesionalca da vam pomogne u uređenju doma i bašte, svakako će to uraditi uz vaša uputstva. Kao što uređenje enterijera treba da bude u harmoniji sa oblikom, veličinom, raspredom i bojom prostorija, tako i baštenski nameštaj mora da čini harmoniju sa vašim komadom prirode. Ukoliko arhitektonsko rešenje ne dovede do unutrašnjeg osećanja mira i ne utiče na dobro raspoloženje, jednostavno nikada neće prirasti vašem srcu. Poštujte veličinu vašeg dvorišta tako što ćete izabrati baštensku garnituru za uživanje koja će ostaviti prostora za manevar i protok energije.

Ne zarobljavajte prostor, već ga elegantno osvojite našom tendom i kreirajte opuštajući ambijent u kome će vama dragi ljudi provoditi trenutke za pamćenje. Vaša bašta je vaš komad prirode. Prirodu ne treba sputavati, već joj valja udovoljiti. Neka uređenje za vas predstavlja kreiranje harmonije. Zasadite što više zelenila, oplemenite ga kreativnim osvetljenjem za večernje časove i izaberite našu ljuljašku koja će se savršeno uklopiti.

Mykonos baštenska ljuljaška – zelena, cena: 8.200 RSD

Udobnost, kvalitet i stil

Kada smo kreirali ovogodišnju ponudu za vas, ni u jednom trenutku nismo odstupili od tri pomenuta načela. Konstrukcije naših ljuljaški i tendi su vrlo čvrste, materijali trajni i postojani, a boje vedre i osvežavajuće. U našoj ponudi nalaze se garniture od čelika, punog drveta, plastike visokog kvaliteta i popularnog ratana. Izabrali smo baštenske garniture koje su se potvrdile na evropskim tržištima najviše ocenjene od strane vlasnika, što ih je smestilo u vrh “best-buy” proizvoda za domaćinstva. Svaka garnitura je dizajnirana sa stilom i ciljem udobnosti za vašu porodicu.

Royal Garden baštenska garnitura, cena: 58.990 RSD

Tkanine jastuka i sedalica na našim garniturama i ljuljaškama su sašivene od trajnih materijala predviđenih za korišćenje na otvorenom. Lako se održavaju i vedrim bojama osvežiće atmosferu vašeg dvorišta. Birali smo komotne i funkcionalne baštenske garniture za ručavanje ne zaboravljajući praktičnost održavanja, razmeštanja i skladištenja.

Melfi siva baštenska garnitura, cena: 29.899 RSD

U svakom trenutku neka vas rashladi kutak hladovine koju ste napravili pod našom metalnom tendom sa duplim krovom. Bilo da je za svečanim stolom uz ručak sa prijateljima, ležerno porodično opuštanje ili prva jutarnja kafa napolju, želimo da svaki trenutak proveden za vašom novom baštenskom garniturom, bude za pamćenje i prepričavanje. 

Panama tenda – Gazebo, cena: 13.000 RSD

Ukoliko imate manju baštu, ne znači da ne možete napraviti lep i komotan ugođaj. Dobro izmerite, posavetujte se za veličinu i materijal, izaberite dizajn i boju i kupite baštensku garnituru koja će vam produžiti leto.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *