Kako izabrati idealan bazen za vašu porodicu

Nikada nije bilo lakše i pristupačnije napraviti privatnu vodenu oazu i kao u snu, uživati u bazenu sa porodicom i prijateljima. Ako još niste čuli, montažni bazeni i bazeni na naduvavanje su uveliko preuzeli tržište i potpuno prevazišli zidane ili kopane bazene. Značajno su povoljnija investicija i možete ih rasklopiti ili izduvati kad god želite. Danas se ovi bazeni prave gotovo svih oblika i veličina, ne traže velik prostor ili dvorište i savršeno će se uklopiti u vaš slobodan prostor. Održavanje ovih bazena je, takođe, lakše i povoljnije, a možete ih po želji pomerati i preseliti. Pružiće vam apsolutno sve vrste uživanja, igara, i opuštanja na vodi kao i skupi, zidani ili kopani bazeni.

Široka ponuda Intex bazena

Naši Intex Ultra-XTR bazeni sa, od ove godine, 20% ojačanom konstrukcijom, kvalitetnom oplatom i modernim dizajnom, najčvršći su montažni bazeni, rađeni za višegodišnju upotrebu. Nosači i snažna konstrukcija su zaštićeni prevlakom koja sprečava rđanje, a montaža se završava za 60 minuta. Isporučujemo ih sa filter pumpama za prečišćavanje, merdevinama, podlogom i prekrivkom za bazen.

Intex Ultra XTR bazeni sa pojačanom konstrukcijom

Naši Prism-frame bazeni sa ojačanom oplatom i unapređenim dizajnom sa jakom metalnom kontrukcijom, su najprodavaniji montažni bazeni na tržištu. Isporučujemo ih takođe sa filter pumpama, merdevinama, podlogom i prekrivkom za bazen.

Intex Prism Frame bazeni metalne konstrukcije

Easy-set bazeni na naduvavanje su najprostiji i najpovoljniji u našoj ponudi. Jednostavno i brzo se montiraju i za čas postaju prava oaza za raslađivanje i opuštanje tokom vrelih letnjih dana. Uz Easy Set bazene takođe dobijate i filter pumpu za održvanje vode i prekrivač.

Intex Easy Set bazeni se postavljaju brzo i lako za samo 10 minuta

Važno je da naučite da vodite računa o bazenu kako bi vam održavanje postalo rutina. U našoj ponudi nalaze se sva naophodna oprema i sredstva nephodna za uredan i dugotrajan bazen. Uz pravu opremu, napravite udoban i kristalno čist raj za raslađivanje, i pretvorite održavanje bazena u sitnicu. Organizujte  žurku za decu, porodicu i prijatelje i zaronite u leto u vašem novom bazenu.

1 thought on “Kako izabrati idealan bazen za vašu porodicu”

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *