Gde kupiti Demon trimer – Original sa garancijom!

Tražite efikasan način da održavate vaše travnjake i vrtove? Motorni trimeri za travu su idealno rešenje za lako košenje velikih površina i visoke trave. Ovi uređaji štede vreme i trud, omogućavajući vam da brzo i jednostavno održavate svoj prostor. 

U ovom blogu ćemo detaljno predstaviti Demon trimer RQ580, njegovu superiornu snagu i performanse, kao i mogućnost da ga pretvorite u multifunkcionalnu alatku.

Prednosti trimera za travu

Motorni trimeri za travu omogućavaju precizno i brzo košenje, čak i u najnepristupačnijim delovima vašeg vrta. Snažni motori ovih trimera omogućavaju košenje guste i visoke trave bez gubitka performansi. Pored toga, motorni trimeri su lakši za manevrisanje u poređenju sa tradicionalnim kosilicama, posebno na neravnom terenu ili oko prepreka kao što su drveće i grmlje.

Demon trimer RQ580 – Prednosti i karakteristike

Snaga i Efikasnost

Demon trimer RQ580 dolazi sa 15% više snage u poređenju sa prethodnim modelima, što omogućava još brže i efikasnije košenje trave. Ojačana kardanska šipka osigurava optimalan prenos snage do glave trimera, čineći ga idealnim za košenje guste trave. Ova dodatna snaga dolazi do izražaja posebno kada radite na teškim terenima ili gustoj vegetaciji, omogućavajući vam da završite posao brže i sa manje napora.

Ergonomski Dizajn

Ergonomske drške Demon trimera pružaju udobnost i kontrolu tokom celog procesa košenja. Ovo smanjuje umor i čini rad prijatnijim, omogućavajući vam duži rad bez prekida. Dizajn drški je pažljivo osmišljen kako bi se smanjio pritisak na vaše ruke i ramena, što je posebno važno za duge sesije košenja. Osim toga, balans trimera je optimalno raspoređen kako bi se olakšalo manevrisanje i smanjilo opterećenje na vaše telo.

Fleksibilnost i Multifunkcionalnost

Jedna od ključnih prednosti Demon trimera je mogućnost montiranja dodataka. Demon trimer se može pretvoriti u multifunkcionalnu alatku koja ne samo da može da reže živu ogradu i testeriše grane, već može i da čisti beton od trave i okopava zemlju. Ova svestranost čini Demon RQ580 savršenim izborom za svakog domaćina. Sa dodatkom za rezanje žive ograde, vaš trimer postaje precizan alat za oblikovanje i održavanje živih ograda. Dodatak za testerisanje grana omogućava lako uklanjanje neželjenih grana, dok žičana glava efikasno uklanja travu koja raste između ploča ili na stazama. 

Eklix – distributer Demon trimera za Srbiju

Eklix je distributer Demon trimera, pružajući vam sigurnost u kvalitetu i postprodajnoj podršci. Sa garancijom od dve godine, možete biti sigurni da kupujete proizvod visokog kvaliteta. Pored toga, Eklix obezbeđuje i servis i rezervne delove, što znači da ćete uvek imati podršku kada je potrebna. Servisni tim Eklix-a je obučen da brzo i efikasno reši sve eventualne probleme, a širok izbor rezervnih delova osigurava da vaš trimer uvek bude u savršenom stanju.

e klix logo

Bogat paket opreme

Demon trimer dolazi sa bogatim paketom opreme koji uključuje različite glave za košenje, noževe, štitnike i dodatke za transformaciju u multifunkcionalni alat. Ovo vam omogućava da odmah počnete sa radom bez potrebe za dodatnim ulaganjima. Svaki deo opreme je dizajniran da se lako montira i demontira, što vam štedi vreme i omogućava brzu prilagodbu različitim zadacima.

Specifikacije Demon trimera RQ580

 • Motor: dvotaktni sa vazdušnim hlađenjem
 • Cilindar: hromirani
 • Maksimalna brzina: 9500 obrtaja u minutu
 • Broj obrtaja na leru: 3000 obrtaja u minutu
 • Sistem prenosa snage: kardansko vratilo sa automatskim centrifugalnim kvačilom
 • Zapremina motora: 51.7 cm³
 • Snaga: 1.4KW (2ks)
 • Težina: oko 7.8kg
 • Dužina kardanske cevi: 150cm
 • Dimenzije štita: 255 x 1.6 x 25.4 mm
 • Odnos mešavine: 25:1 (benzin: ulje)
 • Zapremina rezervoara za gorivo: 1.2 litre
 • Radni zahvat: Noža – 25cm | Niti – 41.5cm

Kvalitet i Cena

Odnos kvaliteta i cene je nepobediv kod Demon trimera. Sa maksimalnim brojem obrtaja od 9500 u minutu, Demon RQ580 nadmašuje mnoge konkurentske modele, uključujući Husqvarna 525LK, koji ima maksimalan broj obrtaja od 8500 u minutu, a košta znatno više. Demon trimer pruža izvanredne performanse po pristupačnoj ceni, što ga čini idealnim izborom za sve vlasnike kuća i profesionalce.

Pouzdanost i Dugotrajnost

Jedan od ključnih faktora prilikom izbora trimera je njegova pouzdanost i dugotrajnost. Demon RQ580 je dizajniran da izdrži teške uslove rada i intenzivnu upotrebu. Kvalitetni materijali i robustan dizajn osiguravaju da će trimer trajati godinama, čak i uz redovno korišćenje. Ojačana kardanska šipka i hromirani cilindar dodatno povećavaju dugotrajnost uređaja, čineći ga pouzdanim partnerom za sve vaše vrtne poslove.

Ako tražite pouzdan i moćan trimer za travu, Demon RQ580 je odličan izbor. Njegove superiorne performanse, ergonomičan dizajn i mogućnost pretvaranja u multifunkcionalni alat čine ga savršenim za svaku baštu. Posetite Eklix, generalnog distributera, i obezbedite svoj Demon trimer danas!

Gde kupiti Demon trimer?

Za sve one koji se pitaju „gde kupiti Demon trimer“, preporučujemo da posetite link: https://eklix.rs/prodaja/demon-trimer-rq580-mar-pol ili pozovete broj telefona 065/3589321. Eklix nudi najbolju cenu, brzu dostavu i odličnu servisnu podršku. Ne čekajte, unapredite svoje iskustvo održavanja travnjaka sa Demon RQ580!

Eklix se posvetio pružanju vrhunskog korisničkog iskustva, od trenutka kada odlučite da kupite Demon trimer, pa sve do održavanja. Tim stručnjaka je uvek tu da odgovori na vaša pitanja, pruži savete i obezbedi sve što vam je potrebno za optimalno korišćenje trimera. Sa Eklix-om, imate sigurnost da ste izabrali pravi proizvod – original Demon trimer!

Hvala na čitanju! Pogledajte još naših tekstova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *