Demon Trimer

Više Od Običnog Trimera

Demon trimer, polako postaje Vaša omiljena mašina. Nestrpljivo čeka novu sezonu kako bi počeo da secka, krči, šiša i oblikuje. Nema te biljke koja može da mu stane na crtu, i nema tog posla koji će ga umoriti.

Performanse Demon trimera dokazale su se na svim terenima, a njegova manevarska upravljivost, postala je omiljena sezonska tema veštih domaćina i profesionalaca. Sa jakim i efikasnim Demon trimerom, lagano ćete poseći jaču travu, korov i šiblje, kao i raskrčiti svaki ugao površine koju kosite.

Poboljšane Karakteristike

Naš Demon trimer dolazi u varijanti sa dvotaktnim motorom sa vazdušnim hlađenjen, nominalne snage 1.4 kW, tj 2 KS, a izlazne snage 3.8 kW, tj 5.2 KS. U naprednoj verziji, sa kompresovanom snagom, postao je štedljiviji, ali efikasniji. Ojačano kardansko vratilo donelo je unapređenje prenosa snage na glavu, čime su performanse sečiva dovedene do perfekcije. 

Pored toga, ojačanjem dela koji trpi najviše opterećenja, produžena je i dugotrajnost trimera. Iako u prethodnoj seriji nije bilo razloga za primedbe, novo ergonomsko rešenje obezbeđuje apsolutnu kontrolu svakog pokreta. Ravnomerno raspoređena težina i ultra- stabilne ručke omogučiće vam pristup svakom zavučenom kutku i uglu u dvorištu. Dizajn i konstukcija Demon trimera su van konkurencije i vrlo brzo je osvojio srca korisnika u domaćinstvima, ali i profesionalaca u održavanju javnih površina i parkova. 

Elastičnost i snagu njegovog obrtnog momenta osete se pri svakom pokretu, i najvažnije, uživaćete sve vreme dok kosite. Maksimalan broj obrtaja od 9500 rpm čini njegovu efikasnost neverovatnom. Iako mu je deklarativna namena košenje trava i korova, sa bogatom dodatnom opremom, uz koju ga isporučujemo, možete hrabro da krčite sve površine. Demon trimer ne pokazuje slabost kad krene u borbu sa čvršćim preprekama i dokazaće se vrlo brzo u čišćenju ozbiljno zakrčenih površina. 

Intuitivne komande i japanski metalni karburator u sekundi pretvaraju Demon trimer u vašeg najvrednijeg i najpouzdanijeg pomoćnika u čišćenju i oblikovanju zelenila. Njegov trokraki nož dokazao se kao vrlo efikasan u košenju svih vrsta žilavog rastinja i uz redovno održavanje, vaš Demon trimer ostaće neuništiv.

Lako i Jednostavno Održavanje

I u novoj, unapređenoj verziji, Demon trimer RQ580 ostaje veoma jednostavan za održavanje. Praktično sve možete da završite sami u vašoj radionici. Svećice menjajte na dve godine, ili na 100 radnih sati. Na tri meseca čistite vazdušne filtere, a ako ste radili u prašini, može i češće. Jednom godišnje očistite rezervoar za gorivo Demon trimera, a menjač podmažite nakon 30 radnih sati ili minimun jednom godišnje. Cilindar Demon trimera je neophodno da očistite na svakih 100 radnih sati.

Najveća vrednost Demon trimera je to što je u svojoj kategoriji, među jakom konkurencijom, prepoznat i ocenjen kao Best-Buy proizvod. Za vrlo pristupačnu cenu, kupovinom Demon trimera dobijate sjajnu mašinu, sa bogatim opremom za sve vrste poslova koji vas čekaju i ove sezone. Jedinstven, od iskusnog renomiranog proizvođača i autentičnog dizajna, Demon trimer ostaje i dalje vaš oslonac pri dugim i zamornim radovima.

Hvala na čitanju! Pogledajte još naših tekstova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *