DEMON Motorna testera CS-65T

Pozovite
nas:

Izrada vrhuskog kvaliteta

Upoznajte revolucionarnu Demon testeru – savršenog saveznika za obavljanje svih poslova sečenja drva! Kao lider proizvod u polju poluprofesionalnog alata, Demon motorna testera postavlja nove standarde u industriji.

  • Ova motorna pila je izrađena od vrhunskih materijala i poseduje kvalitetnu završnu obradu, što je čini neprikosnovenom u svom cenovnom rangu.
  • Paljenje je izuzetno lagano i izvodljivo je bez i malo napora uz Soft Start poteznicu.
  • Izvanredna izdržljivost, moćna motorna pila je namenjena za godišnju seku oko 200 metara kubnih, drva.
  • Kvačilo je izrađeno od čvrstog materijala kao i svi ostali delovi.

PAKET SADRŽI

Pogonski agregat

Impresivno snažan motor.

Vodič i poklopac vodiča

Vodilica izrađena od izuzetno kvalitetnog materijala.

Lanac za sečenje

Lanci su napravljeni od izuzetno čvrste legure, što znači da je smanjen rizik od pucanja lanca pri korišćenju i da se ovi lanci znatno sporije tupe i troše.

T-tip ključ za svećice, Odvijač i flaša za mešavinu

Kompletan alat koji vam je potreban za održavanje Vaše testere.

gratis bočica ulja!

Kupovinom kod nas dobijate i gratis bočicu ulja od 100ml.

Demon Motorna Testera

MODEL

CS-65T​

TIP MOTORA​

Dvotakni

ZAPREMINA

65 cm3​

SNAGA MOTORA​

2,55kw / 3.5ks​

MAX BRZINA​

8,500 /min​

SNAGA REZANJA

4.4ks

TEŽINA

~ 6.5 KG

NIVO BUKE

LvA / LpA (dB): 105/109

REZERVOAR ZA ULJE:​

260ml​

REZERVOAR ZA GORIVO:

550ml

2 Godine garancije

Garantni list i fiskalni račun. U slučaju reklamacije efikasnost nam je na prvom mestu.

Upustva

sklapanje demon testere

Prvo otkočiti testeru, treba samo snažno povući polugu kočnice unazad. Potom se skida deklo mača pomoću alata za skidanje dekle mača koji se nalazi u donjem ležištu testere-ispod rezervoara. Nakon toga postavlja se mač i lanac. Lanac treba postaviti da leže u prsten lančanika. Potom vratiti deklo mača. Prilikom vraćanja dekle mača, treba voditi računa da španer ulegne u rupu na maču. Rupa na maču koju treba gađati je ona koja prolazi kroz celu širinu mača ( Gde je mač skroz probušen ), a nalazi se simetrično sa obe strane centralnog proreza. Rezni zubi lanca u gornjem delu mača treba da gledaju u suprotnom pravcu od testere. Pošto motorna testera DEMON CS65t ima bočni španer, španovanje lanca se vrši sa bočne strane testere. Lanac treba dotegnuti tako da ne visi ali da se može lagano pomerati napred-nazad po vodilici. Nakon ovoga testera je spremna za prvo paljenje!

priprema goriva

Koristiti mešavinu benzina i ulja. Mešavina se pravi u odnosu 1:25, odnosno 100ml ulja u odnosu na 4l benzina. Mešavina benzina i ulja ima ograničen rok trajanja. Preporučujemo vam da pripremate manje količine mešavine, koje i planirate potrošiti u kratkom vremenskom roku. Mešavina koja odstoji duže od 15 do 20 dana, može da izgubi mazivna svojstva i uzrukuje velika oštećenja motora.

Paljenje demon testere

Kada je testera hladna, neophodno je koristiti saug. Poluga sauga se nalazi pozadi testere sa desne strane. Potrebno je izvući polugu sauga. Posle toga prekidač koji se nalazi sa leve strane pozadi testere, prebaciti u položaj „1“. Lagano povući poteznicu dva do tri puta. Nakon toga povući okidač gasa da bi se saug vratio u prvobitni radni položaj. Ponovo povlačiti poteznicu dok testera ne upali.
Važno : Obratiti pažnju na to da prilikom startovanja testera neće upaliti pod saugom !! Ukoliko ne povučete okidač gasa nakon tri povlačenja poteznice, a nastavite startovanje testere sa izvučenim saugom, testera neće upaliti, povući će previše goriva !!
Kada je testera već bila paljena istoga dana, saug se ne koristi !!

Pravilno Držanje demon Testere

Kao što je na slici prikazano, pri radu, testeru je obavezno držati sa obe ruke, levom rukom prihvatajući prednju dršku, a desnom zadnju ručku.Držeći testeru na ovaj način, stiču se uslovi da sečenje bude bezbedno, da imate potpunu kontrolu nad testerom a ovakav položaj je najpogodniji za ruke kako bi se što manje umarale pri ovom zahtevnom poslu.

održavanje demon testere

Kao i svaki motorni uređaj tako i motorna testera DEMON CS65t zahteva osnovno održavanje. Veoma je bitno da lanac u svakom momentu bude naoštren. Isto tako povremeno je potrebno podmazivati vrh mača ( zvezdu ). Nakon upotrebe testeru je potrebno očistiti od piljevine. Potrebno je skinuti filter vazduha i izduvati ga. Skinuti i očistiti deklo mača, mač i lanac. Očistiti kućište testere ispod dekle mača i lančanik. Ukoliko testeru odlažete na duži vremenski period, obavezno je isprazniti rezervoare za gorivo i za ulje za podmazivanje lanca.

Skladištenje i transport Demon testere

Ukoliko motornu testeru planirate koristiti na terenu, u šumi, kako biste obezbedili bezbedan transport i očuvali dugotrajnost testere, potrebno je da se pridržavate ovih smernica.Pre transporta ispraznite rezervoar za gorivo i rezervoar sa uljem za podmazivanje i postavite poklopac vodilice koji stiže u paketu sa motornom testerom.Pri transportu motorne pile automobilom, obavezno je nosite u tovarnom delu (u gepeku), osiguranu tako da se ne miče vožnji. Transport u kabini nikako nije preporučljiv jer može doći do povreda.

© 2023 eklix.rs – Sva prava zadržana

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i saznajte prvi o najnovijim akcijama i popustima.

HVALA NA PRIJAVI!

Pri porudžbini većoj od 5.000 RSD unesi kupon kod OFF500 i dobijaš 500 RSD popusta.