Baštenski nameštaj 2021.

Untitled design 42 1

Svi ćemo pamtiti prethodnu godinu dok smo živi. Nećemo se još jednom podsećati na nevolje koje smo proživeli jer se nadamo da je najgore ipak prošlo. Svaka nedaća donese neku novu pouku, tako nas je ova podsetila koliko malo vremena provodimo u prirodi. Odjedom nam je počelo nedostajati sve što priroda ima, sve ono lepo oko nas što smo pestali da cenimo. Tržište je pokazalo veliki rast potražnje za vreme prošlogodišnjeg zaključavanja u gradovima. Trend se nastavio i ove godine pa smo na vreme osigurali da vaša bašta bude spremna za uživanje u 2021. godini.

I ove godine vam nudimo moderne i kvalitetne baštenske garniture, balkonske setove, ljuljaške i tende, stolice, baštenske stolove kao i stolove za proslave, i naravno suncobrane i tende. Ne gubite vreme, nego već u prvim toplim danima, uz buđenje prirode, uživajte u vašim baštama. Prvi zraci sunca u prozore i prvi miris proleća neka vam pokrenu želju za otvorenim prostorom. Nebrojeni sati provedeni u zatvorenom u prethodnom periodu uticaće da sva čula uživaj u usvakom trenutku van kuće.


Naši baštenski setovi na rasklapanje su odlična rešenja lako uklopiva u sve vrste i veličine bašta i terasa. Dizajnirani da se lepo slažu sa svim stilovima, a napravljeni od provernog i trajnog „steel mesh“ marerijala. Otporni na sve vremenske prilike, lako se održavaju i treba im vrlo malo prostora pri sklapanju i odlaganju.


Tradicionalno i ove sezone smo za vas pažljivo birali ponudu baštenskih garnitura. Udobnost i elagenacija bez kompromisa. Uživajte sa porodicom u prijatnim večernjim časovima uz večeru i čašu vina ili sa prijateljima u opuštenom ambijentu na novoj garituri. U našoj ponudi su garniture sa 4 stolice, kao i raskošne garniture za 6 osoba. Kontrukcije stolova i stolica su od metala, a sedenje je komforno i udobno i to na „duge staze“. Stolovi su opremljeni nosačima suncobrana radi kreiranja hladovine.


Baštenske ljuljaške su najlepši ukrasi u vrtovima širom sveta. Bude nostalgične emocije, vraćaju u detinjstvo i omiljene su za opuštanje, kako najmlađih, tako i starijih ljudi. Najlepše zajedničke fotografije u porodičnim vrtovima, upravo su nastale na baštenskim ljuljaškama. Kombinacija metalnih okvira koji drže čvrsto drže stabilnost ljuljaške i debeli sunđeri pružiće vam vrhunsku udobnost i najprijatnije trenutke. Pazite se, na baštensku ljuljašku često svraća i san kako bi vas prevario na brzinu.


Veliki izbor baštenskih metalnih stolica u više boja osvežiće vašu baštu u duhu prolećnog raspoloženja. Bez velikih novčanih ulaganja, inspirisani lepršavnim nijansama sunčevih zraka, birajte dizajn i boju, i učinite baštu čarobnom. Stadardnih dimenzija za udobno sedenje, izrađene su vrlo kvalitetno, izuzetno su izdržljive i lake za slaganje.


Dragocenost svakog baštenskog kutka i organizacija prostora za razne potrebe doveli su do kreiranja rasklopnih elemenata baštenslog nameštaja. Najviše prostora oslobodićete ako imate sto na rasklapanje. Koristan za putovanja i kampovanja, veliki broj kupaca je prošle godine biralo sto koji se za čas sklopi i odloži, oslobađajući prostor za žurku i igru. Naš sto je od čelične konstrukcije sa zaštitom od korozije i dopadljivog i uklopivog dizajna.


Baštenski sto sa klupama pomoći će da u trenutku organizujete trpezariju na otvorenom za veći broj ljudi. Rođendani i slavlja sa keteringom na otvorenom su nezamislivi bez njega. Drvo na našem stolu je obrađeno i zaštićeno, model je univerzalan, prilagodljiv većem broju ljudi.


Svi ćemo se obradovati prvi toplim danima, ali ne zaboravite da rešite hladovinu. Naše luksuzne metalne tende su savršene za hladovinu, privatnost i prijatan ambijent. Dizajnirane su da zadovolje i najzahtevnije kupce i napravljene da dugo traju. Sa duplim krovom i bočnm zastorima, postale su nezamenljivo rešenje za najlepše trenutke u bašti. Sa našom tendom, vaši gosti neće nikada geldati na sat i uživaćete kao u baštama najlepših mediteranskih restorana.


Vi ste ključni arhitekta svoga doma.

Ako ste i angažovali profesionalca da vam pomogne u uređenju doma i bašte, svakako će to uraditi uz vaša uputstva. Kao što uređenje enterijera treba da bude u harmoniji sa oblikom, veličinom, raspredom i bojom prostorija, tako i baštenski nameštaj mora da čini harmoniju sa vašim komadom prirode. Ukoliko arhitektonsko rešenje ne dovede do unutrašnjeg osećanja mira i ne utiče na dobro raspoloženje, jednostavno nikada neće prirasti vašem srcu. Poštujte veličinu vašeg dvorišta tako što ćete izabrati baštensku garnituru za uživanje koja će ostaviti prostora za manevar i protok energije.

Ne zarobljavajte prostor, već ga elegantno osvojite i našom tendom kreirajte opuštajući ambijent u kome će vama dragi ljudi provoditi trenutke za pamćenje. Vaša bašta je vaš komad prirode. Prirodu ne treba sputavati, već joj valja udovoljiti. Neka uređenje za vas predstavlja kreiranje harmonije. Zasadite što više zelenila, oplemenite ga kreativnim osvetljenjem za večernje časove i izaberite našu ljuljašku koja će se savršeno uklopiti.

Udobnost, kvalitet i stil. Kada smo kreirali ovogodišnju ponudu za vas, ni u jednom trenutku nismo odstupili od tri pomenuta načela. Konstrukcije naših ljuljaški i tendi su vrlo čvrste, materijali trajni i postojani, a boje vedre i osvežavajuće. U našoj ponudi nalaze se garniture od čelika, punog drveta, plastike visokog kvaliteta i popularnog ratana. Izabrali smo baštenske garniture koje su se potvrdile na evropskim tržištima najviše ocenjene od strane vlasnika, što ih je smestilo u vrh best-buy proizvoda za domaćinstva. Svaka garnitura je dizajnirana sa stilom i ciljem udobnosti za vašu porodicu.

Tkanine jastuka i sedalica na našim garniturama i ljuljaškama su sašivene od trajnih materijala predviđenih za korišćenje na otvorenom. Lako se održavaju, a svežim nijansama osvežiće atmosferu vašeg dvorišta. Birali smo komotne i funkcionalne baštenske garniture za ručavanje ne zaboravljajući praktičnost održavanja, razmeštanja i skladištenja.

U svakom trenutku neka vas rashladi kutak hladovine koju ste napravili pod našom metalnom tendom sa duplim krovom. Bilo da je za svečanim stolom uz ručak sa prijateljima. Ležerno porodično opuštanje ili prva jutarnja kafa napolju, želimo da svaki trenutak proveden za vašom novom baštenskom garniturom, bude za pamćenje i prepričavanje.

Ukoliko imate manju baštu, ne znači da ne možete napraviti lep i komotan ugođaj. Dobro izmerite, posavetujte se za veličinu i materijal, izaberite dizajn i boju i kupite baštensku garnituru koja će vam produžiti leto.

Hvala na čitanju! Pogledajte još naših tekstova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.