6 mesečnih rata putem kreditne kartice Banke Intese

3 19

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletan proces naplate i obavlja na stranicama banke. Podaci o Vašoj platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.

 

Mogućnost plaćanja kreditnom karticom Banka Intese do 6 mesečnih rata bez uvećanja iznosa za 10%.

credit card 1

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

  • Broj kartice
  • Datum isteka
  • CVC2/CVV2 kod

Ove podatke možete pročitati sa Vaše kartice.

credit card info 2 1

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos ce se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

U slučaju dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese prodaja@eklix.rs ili telefonom na 024 551 190.