Motorni kultivator Villager VTB 370

Villager

Uporedi

Motorni kultivator Villager VTB 370

Villager kultivatori su idealni za baštovanstvo u domaćinstvu. Motorni kultivator (kopačica) Villager VTB 370 namenjen je obradi zemljišta pre i posle useva. Pokreće ga 4-taktni motor snage 1.9kW, čija je radna zapremina 139cm³. Snaga motora se prenosi pužnim sistemom. Radna širina ovog kultivatora je 37cm.
Villager narandžasti kultivatori su idealni za baštovanstvo u domaćinstvu, gde je potrebno omekšati zemljište za setvu, nudeći odličnu kombinaciju upravljivosti, male mase i upotrebljivosti.
Prvi važan kriterijum u odabiru kultivatora je taj da li želite motorni ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor. Ukoliko obrađujete manju površinu, rasadnike ili plastenike, i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku – onda su električni kultivatori pravo rešenje za Vas. Ako planirate da obrađujete veće površine na otvorenom, onda za Vas imamo široku gamu motornih kultivatora, različite snage, opreme i radne širine.
Sama namena i način korišćenja kultivatora u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da obrađujete manje, lako dostupne površine – za Vas su kultivatori bez transportnih točkova i manje radne širine. Ako ste ozbiljan poljoprivredni proizvođač i planirate da obrađujete velike površine koje nisu blizu jedna drugoj, za Vas imamo modele veće snage i radne širine sa transportnim točkovima.

29.999 din.

Motorni kultivator Villager VTB 370

Villager kultivatori su idealni za baštovanstvo u domaćinstvu, gde je potrebno omekšati zemljište za setvu, nudeći odličnu kombinaciju upravljivosti, male mase i upotrebljivosti za korisnika. Sa proširenim asortimanom opreme i dodataka, kultivatori ispunjavaju različite funkcije. Pokreću ih Briggs & Stratton i Villager motori.

Karakteristike:

 • Kategorija: Kultivatori
 • Tip motora: Četvorotaktni, vazdušno hlađeni
 • Zapremina motora: 139 cm³
 • Snaga motora / broj obrtaja: 1.9 kW / 2800 rpm
 • Radna širina: 370 mm
 • Broj rotora: 4
 • Tip transmisije: Pužni prenos
 • Broj brzina napred: 1
 • Masa: 33 kg

 

Šifra proizvoda: VTB370 Kategorija:

Zasnovano na 1 recenzija

0.0 prosečna ocena
0
0
0
0
0

Ostavi utisak

 1. Caba

  Villager kultivatori su idealni za baštovanstvo u domaćinstvu.

  Caba