Honda trimer za živu ogradu HHH 25 D

(1 recenzija korisnika)

Uporedi

Honda trimer za živu ogradu HHH 25 D

Baštenski program HONDA proizvoda – kosačice za travu, traktorske kosačice, trimeri i ručni alat. Vodeću poziciju na tržištu premijum kosačica HONDA neprikosnoveno drži već decenijama zahvaljujući lepezi proizvoda prilagođenih zahtevnim korisnicima.

Makaze za živu ogradu, jednostrane i dvostrane oštrice, poseduju karakteristike profesionalnog uređaja a lakoću korišćenja hobi mašine! Najveća prednost je upravo HONDA četvorotaktni motor jer je nivo vibracija drastično niži nego kod uređaja sa dvotaktnim motorom. Prilikom dužeg rada nedvosmisleno ćete osetiti razliku! Duvač lišća je tih, lagan, kompaktan – sve što bi i trebalo da bude. Leđna prskalica već tradicionalno zastupljena u vinogradarstvu na ovom podneblju dokazala je svoje prednosti i u profesionalnoj i u privatnoj upotrebi. Tiša i lakša od konkurentskih, pruža vrhunske performanse i garantuje višegodišnje zadovoljstvo u radu.

78.600 din.

Honda trimer za živu ogradu HHH 25 D

Baštenski program HONDA proizvoda – kosačice za travu, traktorske kosačice, trimeri i ručni alat. Vodeću poziciju na tržištu premijum kosačica HONDA neprikosnoveno drži već decenijama zahvaljujući lepezi proizvoda prilagođenih zahtevnim korisnicima. Kontrola kvaliteta svakog pojedinačnog ugrađenog dela u kombinaciji sa neprevaziđenim motorima daje dugotrajnu upotrebljivost u svim uslovima rada. Komfor i efikasnost, kvalitet i izdržljivost – ukratko su glavne karakteristike. Traktorske kosačice se ističu tehnološki unapređenim rešenjima i bitnim detaljima po kojima se razlikuju od konkurencije…svi plastični delovi imaju metalne biksne kojima su spojeni, lageri na točkovima su minimum 3 puta dugotrajniji, rad dvostrukih noževa je precizno sinhronizovan tako da se idealno preklapaju čak i u krivinama. Za trimere i ručne alate je bitno istaći da su svi pokretani prvim četvorotaktnim motorom sa 360* radijusom delovanja na svetu – ujedno i najmanjim i najlakšim u klasi. Pored bitno smanjenih vibracija, buke, emisije izduvnih gasova – bićete iznenađeni i malom potrošnjom i troškovima održavanja.

Karakteristike:

 • Dimenzije (d x š x v): 1125 x 310 x 259 mm
 • Težina: 5.8 kg
 • Radna zapremina: 25 ccm
 • Nominalna snaga motora: 0.72/7000 kW/rpm
 • Zapremina rezervoara: 0.58 l
 • Zapremina ulja: 0.08 l
 • Tip sečiva: Jednostrano
 • Sistem prenosa: Centrifugalno kvačilo
 • Nivo buke: 104 dB
 • Dužina sečiva: 720 mm
 • Razmak sečiva: 36 mm
Kategorija:

Zasnovano na 1 recenzija

5.0 prosečna ocena
1
0
0
0
0

Ostavi utisak

 1. Caba

  Makaze za živu ogradu, jednostrane i dvostrane oštrice, poseduju karakteristike profesionalnog uređaja a lakoću korišćenja hobi mašine!

  Caba