Einhell TC-VC 1820 Usisivač

Einhell

Uporedi

Einhell TC-VC 1820 Usisivač

Usisivač za mokro i suvo čišćenje TC-VC 1820 S, Einhell, je svestran, moćan sveobuhvatan za mokra i suva radna mesta za čišćenje, i ne treba ga propustiti u bilo kom domaćinstvu. Jednostavan usisivač za čišćenje sa rezervoarom od nerđajućeg čelika ima kapacitet od 20 litara za čišćenje grube ili fine, vlažne ili suve prljavštine i čak tečnosti. Motor od 1250 W snabdeva ne samo dobar nivo usisne snage, već i dovoljan pritisak na priključak za udubljenje za čišćenje u nepristupačnim područjima.

TC-VC 1820 S dolazi sa usisnim crevom od 36 mm, plastičnom usisnom cijevi u tri dela, velikom usisnom mlaznicom sa kombinacijskim uloškom za tepihe i glatke podove. Filter za penu štiti motor od vlage tokom usisavanja tečnosti. Prekidač automatski prekida snagu usisavanja kada se dostigne maksimalni nivo. Držači za kabl i pribor omogućavaju brzo i uredno skladištenje svih delova direktno na sam čistač. Za jednostavno rukovanje nalazi se ručica za nošenje i četiri glatka točka.

8.790 din.

Einhell TC-VC 1820 Usisivač

Karakteristike:

Rezervoar od 20 l od nerđajućeg čelika
4 kola za bolju mobilnost
Ručka za nošenje i nosač kablova
Udarni spoj
Pribor za uštedu prostora
3-delna plastična usisna crevo
1 usisno crevo 36 mm
Velika usisna mlaznica sa kombinacionim umetkom za vlažno i suvo usisavanje poda

Šifra proizvoda: TC-VC 1820 Kategorija:

Zasnovano na 1 recenzija

0.0 prosečna ocena
0
0
0
0
0

Ostavi utisak

  1. Caba

    Usisivač za mokro i suvo čišćenje TC-VC 1820 S, Einhell, je svestran, moćan sveobuhvatan za mokra i suva radna mesta za čišćenje, i ne treba ga propustiti u bilo kom domaćinstvu.

    Caba