INTEX Easy Set – Bazen sa pumpom – 244 x 76 cm

(1 recenzija korisnika)

5.999 RSDMP: 6.599 RSD + troškovi dostave.

Nudimo Vam bazen sa pumpom 2.44 x 76 cm Easy Set Intex. Ovaj jednostavan bazen plave boje, sa prstenom na naduvavanje odlično će se uklopiti u vaše dvorište. Zaista se jednostavno i brzo montira. Bazen se postavlja na ravnu, očišćenu površinu i kako se bazen puni, vazdušni prsten na vrhu ( predhodno naduvan ) se podiže i zateže telo bazena i tako bazen dobija svoj oblik. Važan deo bazena predstavlja održavanje vode. U tu svrhu koristi se filter pumpa, koja putem filtera odstranjuje sve mehaničke nečistoće.  Posle upotrebe bazen možete prekriti sa prekrivačem i na taj način zaštititi od prljavštine.

Intex već dugi niz godina proizvodi bazene

 

INTEX bazeni su proizvodi renomirane svetske firme koji se već dugi niz godina uspešno bave proizvodnjom nadzemnih bazena i opreme. Nadzemni bazeni na naduvavanje Intex Easy Set omogućavaju kvalitetnu porodičnu zabavu u vašem dvorištu i izvanredno mesto za opuštanje tokom vrelih letnjih dana.

Deca obožavaju da provode vreme kupajući se u bazenu, a ujedno im je to i odlična fizička aktivnost koja im pruža nezaboravne trenutke sreće! Napravite od svoga dvorišta oazu sreće i mali zabavni park za celu porodicu! Nudimo Vam veliki izbor bazena. Izaberite onaj pravi za Vas i uživajte celo leto sa najmilijima!

Karakteristike:

  • Dimenzije: 2.44 x 76 cm
  • Napon pumpe 230 V
  • Kapacitet pumpe 1250 lit
  • Kapacitet bazena ( 80% ) 2419 lit
  • Namenjeno za decu uzrasta preko 6 god
Dimenzije

2.44 x 76 cm

1 recenzija za INTEX Easy Set – Bazen sa pumpom – 244 x 76 cm

  1. Caba

    Veoma zahvalan bazen

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *