Baštenski sto plastični 90x60x46cm Niso

(1 recenzija korisnika)

Baštenski sto plastični 90x60x46cm Niso. Želite kvalitetan baštenski sto od plastike koji se lako montira? Ovaj fantastičan stočić pravougaonog oblika pravljen od tvrde plastike može biti Vaš po povoljnoj ceni. Stočić je odličan jer je osim dizajna i veoma funkcionalan. Ispod glavne ploče krije se još jedna ploča koja može služiti kao ostava za novine, knjige i ostale sitnice. Ovaj stočić možete poručiti jednostavnim putem i za nekoliko dana ga očekivati na željenoj adresi. Beli plastični sto za baštu. Idealan sto za baštu, dvorište i kuću.

Odabirom trajnih i kvalitetnih materijala koji su otporni na sve vremenske uslove i koji će se dizajnom uklopiti u celokupni ambijent postiže se harmonija i udobnost.

Pronađite stil koji najviše odgovara vašem okruženju i koji će zadovoljiti vaše potrebe, jer bašta je mesto za odmor i opuštanje u krugu porodice, druženje sa dragim prijateljima, mesto za roštilj i zabave.

2.450 RSD

 MP: 2.695 RSD

Baštenski sto plastični 90x60x46cm Niso. Želite kvalitetan baštenski sto od plastike koji se lako montira? Ovaj fantastičan stočić pravougaonog oblika pravljen od tvrde plastike može biti Vaš po povoljnoj ceni. Stočić je odličan jer je osim dizajna i veoma funkcionalan. Ispod glavne ploče krije se još jedna ploča koja može služiti kao ostava za novine, knjige i ostale sitnice. Ovaj stočić možete poručiti jednostavnim putem i za nekoliko dana ga očekivati na željenoj adresi. Beli plastični sto za baštu. Idealan sto za baštu, dvorište i kuću.

Karakteristike:

  • Baštenski sto plastični Niso
  • Dimenzija: 90 x 60 x 46 cm
  • Boja: Bela
  • Težina: 5.8 kg

Zasnovano na 1 recenzija

5.0 prosečna ocena
1
0
0
0
0

Ostavi utisak


Maksimalna veličina datoteke: 10 MB.
Možete upload-ovati: image.

  1. Caba

    Stočić je odličan jer je osim dizajna i veoma funkcionalan.

    Caba