Peskarnik kornjača 700572

ID: 44509

5.800 RSDUz odloženo plaćanje na 6 meseci, rata već od 1.063 RSD + troškovi dostave.

Nema na zalihama

*Obavestite me kada cena artikla bude snižena

Peskarnik kornjača 700572 pružiće kvalitetno provedeno vreme u prirodi na svežem vazduhu i zabaviće vašu decu na najbolji mogući način. Izrađen je od kvalitetnog materijala tj. od plastike koja će pružiti vrhunske performanse i zadovoljiti svačija očekivanja i zahteve.

Čak će i oni najzahtevniji korisnici biti oduševljeni kvalitetom ovog proizvoda. Ne čekajte ni trenutak više nego odmah poručite ovaj proizvod i obradujte vašu decu novom igračkom za dvorište. Predstavlja izuzetan odnos cene i kvaliteta.

Opis

Pravljenje kula od peska je nešto što je svako od nas voleo kao dete. Peskarnik kornjača će kriti ceo jedan svet pod svojim oklopom.
Peskarnik kornjača je napravljen od plastike koja garantuje kvalitet i dugotrajnost igračke, kao i bezbednost pri korišćenju. Sa svojim dimenzijama 83,5 x 120 x 22,5 cm ovaj peskarnik će postati mali svet koji ispunjava sve uslove iz mašte Vaših mališana. Stvaraće svoje svetove od peska po ceo dan. Kada je vreme da se igra završi kornjačin oklop koji služi kao poklopac. Na taj način će se njihov svet sačuvati od spoljašnjih uticaja dok mu se ne vrate i nastave sa igrom.

Možda se u vašem detetu krije budući majstor za torte i kolače. Naučiće kako da pravi razne oblike. Ukrašavaće ih kamenčićima, cvećem ili školjkama koje će skupljati za svoj peskarnik kornjaču. Nekada se verovalo da ceo svet stoji na oklopu ogromne kornjače, ali u kornjači Vaših mališana može da se krije ceo jedan mali grad. Kule i kućice od peska će dobiti svoje stanare koji će ispuniti dane dece zabavom i razvijaće njihovu maštu. Svaki građevinac je kao dete pravio reke i brane u pesku, gledajte svoje dete kako pravi ceo ekosistem iz mašte.
Peskarnik kornjača će Vas svojim oblikom i posebnim dizajnom rešiti problema peska koji se svuda raznosi, a pružiće nepresušnu zabavu Vašim malim kreativcima.

Karakteristike:

  • Oznaka modela: 700572
  • Boja: Zelena
  • Materijal: Plastika

Deklaracija

DobavljačBoj Komerc d.o.o. Zemun, Beograd
UvoznikBoj Komerc d.o.o. Zemun, Beograd
Zemlja poreklakina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Peskarnik kornjača 700572“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter i saznajte prvi o najnovijim akcijama i popustima.

HVALA NA PRIJAVI!