MAKITA BUŠILICE

Odabrali smo za vas bušilice japanskog proizvođača  profesionalnog električnog alata koji zauzimaju posebno mesto u asortimanu. Makita bušilice su profi alati koje odlikuje dugotrajnost, maksimalni radni učinak i pouzdanost u radu. Još jedna podvrsta električnih bušilica jesu upravo udarne tzv čekić bušilice. Jasno je da ova vrsta električnih bušilica pravi rupe udarnom tehnikom. Prednost ove tehnike jeste ekonomičnost snage ali i vremena za obavljanje posla. Dovoljan je mali pritisak na bušilicu da bi se aktivirao udarni mehanizam što označava početak bušenja. Uređaj za udaranje i rotaciju se prključuje veoma lako a prednji selektor režima ima za zadatak da obezbedi čekić ili bit čekić opciju. 

MAKITA ODVIJAČI I ZAVRTAČI

Posedovanje Makita akumulatorskog udarnog odvijača i zavrtača u velikoj meri poboljšava radove svih majstora u sferi popravki. Kompaktna veličina i egronomska drška ga čine lakim za manevrisanje. Gumirani rukohvat pruža ugođaj i ne umara ruke. Maštate o efikasno odrađenom poslu zavrtanja? Makita akumulatorski zavrtač je tu za Vas. Svi alati su u obliku pištolja tako da daju stabilan rad čak i sa jednom rukom. Veoma se lako manevriše ovim alatima. Lokatorom na dodir se lako i brzo uklanjaju ili dodaju umetci po Vašoj volji i potrebama.Alati su pogodni za profesionalce zbog svojih izvrsnih karakteristika, kao i jake konstrukcije.

MAKITA TESTERE I GLODALICE

Ubodne testere koristi klipno sečivo za sečenje nepravilnih krivina, kao što su šablonski dizajni u drvetu, metalu ili drugim materijalima. Ovo su najbolje testere za odsecanje i ukrajanje. Pored njih odabrali smo za vas i neke modele glodalica.

Električne glodalica za drvo su električni alati za stolare koji su namenjen glodanju ivica, profila ili izradi žljebova. Frezer za drvo odnosno električna glodalica se najčešće koristi u stolarstvu i građevinarstvu. Generalno, glodalica za drvo je jednoručna ili dvoručna alatka. Upoznajte najbolje modele i aktuelne popuste.

MAKITA BRUSILICE

Brusilice su namenjene radu sa metalom, drvetom, betonom i sličnim materijalima. To su, dakle, alati koji služe za brušenje, poliranje odnosno skidanje materijala. Električne brusilice se dele na veći broj funkcionalnih modela sa aspekta posebne prilagođenosti posebnim namenama brušenja raznih materijala.