Nagrađuje!

Osvoji trampolinu i skači od sreće!

Naziv konkursa:“Osvoji trampolinu i skači od sreće“

Trajanje konkursa: 28.01.2020. – 30.06.2020.

Opšte odredbe

Ovim pravilima se određuju pravila i uslovi učešća u nagradnom konkursu „Osvoji trampolinu i skači od sreće ” (u nastavku: nagradni konkurs), čiji je organizator Eklix d.o.o., Preradovićeva 19, 24000 Subotica, (u nastavku Organizator).

Svrha nagradnog konkursa je istraživanje tržišta u cilju pružanja adekvatnih informacija korisnicima sajta prilikom kupovine trampoline.

Trajanje konkursa

Nagradni konkurs počinje 28.01.2020. u 18h, a završava se 30.06.2020. u 18h. Pobednik će biti proglašen najranije 15 dana od završetka konkursa.

*Organizator zadržava pravo da produži rok konkursa, ukoliko smatra da za tim ima potrebe.

  Uslovi učešća u nagradnom konkursu

  • Pravo na učešće u nagradnom konkursu imaju sve punoletne osobe sa mestom prebivališta na teritoriji Republike Srbije. 
  • Svaki učesnik može da učestvuje u nagradnom konkursu jednostavnim popunjavanjem ankete i odgovorom na nagradno pitanje (anketu potražite na linku: https://eklix.typeform.com/to/fzGC8P)
  • Svaki učesnik ima pravo da učestvuje u nagradnom konkursu samo jednom popunjavanjem ankete. Ukoliko učesnik više puta popuni anketu, svi duplikati će biti zanemareni.
 • Organizator zadržava potpuno pravo da eliminiše svakog učenika koji je na bilo koji način prekršio uslove učešća konkursa.
 • Učešće u nagradnom konkursu nije uslovljeno kupovinom. 
 • Popunjavanjem ankete učesnik potvrđuje da je upoznat i saglasan sa pravilima učešća u nagradnom konkursu koje je raspisao organizator.
 • U nagradnom konkursu ne smeju da učestvuju zaposleni iz kompanije Eklix d.o.o., kao ni njihovi uži članovi porodice.

Nagrada

Pobednik nagradnog konkursa osvaja Jump Time trampolinu prečnika 244 cm, čija vrednost iznosi 19.000 din. Nagradu nije moguće zameniti za novac ili drugi artikal iz asortimana.

Proglašavanje pobednika i uručenje nagrade

Organizator će proglasiti pobednika 15.07.2020. u 16h, a zatim najkasnije u roku od 5 dana od objavljivanja pobednika, istog obavestiti putem e-maila o ishodu konkursa.

Ukoliko pobednik ne preuzme nagradu u roku od mesec dana od proglašenja pobednika, gubi pravo na preuzimanje nagrade, a organizator dodeljuje nagradu drugom učesniku.

Ukoliko pobednik navede pogrešne lične podatke, organizator zadržava pravo da nagradu dodeli dugom učesniku konkursa.

Preuzimanje/uručenje nagrade

Organizator se obavezuje da će nagrađenog obavestiti o svim detaljima vezanim za preuzimanje ili uručenje nagrade u doglednom roku.

Čuvanje podataka

Organizator se obavezuje da lične podatke neće posredovati trećim osobama, osim ukoliko bi to bilo potrebno zbog izvođenja nagradnog konkursa ili na zahtev MUP-a Republike Srbije.

Organizator se obavezuje

 • Organizator ne preuzima odgovornosti za bilo kakve posledice nastale zloupotrebom uslova nagradnog konkursa.
 • Organizator ne preuzima odgovornost za neželjene posledice nastale usled nestabilnosti internet konekcije kao i posledice neaktivnosti web stranice, bez obzira na uzrok.
 • Organizator ne snosi odgovornost za (ne)istinitost podataka koje posreduju učesnici u nagradnom konkursu.
 • Organizator se obavezuje da će podatke obrađivati i čuvati u skladu sa važećim propisima i zakonom Republike Srbije.

 Završne odredbe

Učesnici nagradnog konkursa se odriču bilo kakvih pritužbi protiv organizatora koje su povezane sa učešćem u nagradnom konkursu (npr. u vezi troškova učešća, isključenja iz nagradnog konkursa u skladu s uslovima učešća i sl.).

Za potrebe obaveštavanja korisnik dozvoljava upotrebu različitih komunikacionih kanala, kao npr. telefona, pošte, elektronske pošte, obaveštenja na Facebook profilu, softvera na internet mreži Facebook i drugo.

Organizator zadržava pravo na promene pravila i uslova učešća u nagradnom konkursu.

O svim nepredviđenim promenama organizator će objaviti obaveštenje na web stranici. 

Organizator konkursa

Eklix d.o.o.

Preradovićeva 19

24000 Subotica

PIB: 109858567